Hämtar information

Volvo Serviceavtal

När du köper en begagnad Volvo kan det vara en bra idé att teckna ett Volvo Serviceavtal. En bil som servas regelbundet – och av specialister – värderas högt. Med Volvokort kan du delbetala dina verkstadsbesök och inköp i Volvohandeln på fyra månader räntefritt.

Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för och det höjer andrahandsvärdet. Med serviceavtal betalar du ett månatligt belopp, men ingen faktura vid själva servicen. Om bilens förre ägare hade ett Volvo serviceavtal på bilen så upphörde det att gälla i och med ägarbytet.

Volvo Service- och reparationsavtal

Du kan även inkludera reparationer i ditt avtal och då ingår service, byte av slitagedelar och reparationer i din månadskostnad. Då vet du precis vad bilen kostar i månaden och får inga obehagliga överraskningar om det händer något med bilen.

volvokortet

Volvokort förenklar ditt bilägande

Volvokort ger dig många fördelar i ditt bilägande. Du kan betala verkstadsbesök och inköp i Volvohandeln på fyra månader räntefritt. Du får bland annat drivmedelsrabatt på Tanka och OKQ8, bonus på dina köp och rabatter och erbjudanden från din Volvohandlare.
Med Volvokort samlar du smidigt alla dina bilkostnader på samma ställe och betalar månadsvis.

Du kan även betala din Volviaförsäkring och billån via Volvofinans Bank på din Volvokortsfaktura/e-faktura. Volvokortet är helt kostnadsfritt och då ingår även Visa-koppling utan årsavgift.

Du kan enkelt ansöka om Volvokort på volvofinans.se med BankID/e-legitimation. Du kan även prata med din Volvohandlare som hjälper dig med ansökan. Läs mer om Volvokort.