Hämtar information

Vi finns där du är

Människor är olika. En del vill ringa och prata med oss, andra föredrar att sköta så mycket som möjligt digitalt. Vi finns tillgängliga för dig på flera sätt.

volvia-appen

En expert i din närhet

Tack vare vårt nära samarbete med Volvoverkstäderna så kan du alltid vända dig direkt till dem och få hjälp med hela ditt skadeärende på plats. Du behöver inte ringa oss eller skicka en massa papper. Det sparar din tid och du får en smidig hantering av din skada.

Alltid till hands i Volvias app

Vår app är en smart väg både till information och till verkstaden. Om en olycka är framme så får du snabb hjälp kring vad du ska göra. Via appen kan du även fota av din skada på bilen och skicka bilderna till verkstaden. Då slipper du åka dit för skadebesiktning.

Smarta funktioner i appen

  • Gör en skadeanmälan snabbt och enkelt.
  • Skicka foto på skadorna direkt till verkstaden.
  • Information om vad du ska göra vid olyckshändelse.
  • Kontaktuppgifter till Volvia, bärgare och polisen.
  • Var du hittar närmaste Volvoverkstad.
  • Tips till dig som ska bila utomlands.
  • Hur du monterar din bilbarnstol.

Läs mer och ladda ner appen.

Mina sidor

På Mina sidor har du full koll på din bilförsäkring och eventuell skadehistorik. Du kan se ditt försäkringsbrev och göra ändringar i bilförsäkringen – precis när du vill. Dessutom kan du, som har en bil från 2009 eller senare, se vilka förarstödsystem som finns i just din Volvo och titta på instruktionsfilmer för hur de fungerar.

Logga in på Mina sidor  

Facebook

På Facebook kan du ställa frågor och få värdefulla tips och råd från oss. Du kan chatta med oss och ställa frågor direkt till oss på måndagar-fredagar mellan kl 07.30-17.00.

Volvia på Facebook.

Kontakta oss när det passar dig

För att du alltid ska kunna nå oss när du önskar så har vår kundservice generösa öppettider. Vi lägger stor vikt vid att lösa dina frågor i en enda kontakt. Självklart kan du även mejla oss om du önskar.

Kontakta oss

Chatta

Du kan chatta med oss och snabbt få svar på din fråga. Chatten brukar vara öppen på vardagar mellan kl 08.00-17.00 och då är du välkommen att chatta direkt med oss. När chatten är öppen syns en chatt-bubbla till höger. Klicka där för att ställa din fråga.

Räkna och köp

Personnummer

Vi behöver ditt personnummer för att kunna ge dig rätt pris. Personnumret ger oss uppgift om din ålder, var du bor och hur länge du haft körkort.

Ett samarbete mellan Volvo och If Skadeförsäkring