I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


Vi finns där du är

Människor är olika. En del vill ringa och prata med oss, andra föredrar att sköta så mycket som möjligt digitalt. Vi finns tillgängliga för dig på flera sätt.

Man med telefon står lutad mot en Volvo XC90.

En expert i din närhet

Tack vare vårt nära samarbete med Volvoverkstäderna kan du alltid vända dig direkt till dem och få hjälp med hela ditt skadeärende på plats. Du behöver inte ringa oss eller skicka en massa papper. Det sparar tid och du får en smidig hantering av din skada.

Alltid till hands i Volvias app

Vår app är en smart väg både till information och till verkstaden. Om en olycka är framme får du snabb hjälp kring vad du ska göra. Via appen kan du även fota av din skada på bilen och skicka bilderna till verkstaden. Då slipper du åka dit för skadebesiktning.

Smarta funktioner i appen

  • Fotobesiktning direkt i appen
  • Hitta närmaste Volvo-verkstad
  • Smidig skadeanmälan
  • Se hela din försäkring

Läs mer och ladda ner appen

Mina sidor

På Mina sidor har du full koll på din bilförsäkring och eventuell skadehistorik. Du kan se ditt försäkringsbrev och göra ändringar i bilförsäkringen – precis när du vill. Dessutom kan du, som har en bil från 2009 eller senare, se vilka förarstödsystem som finns i just din Volvo och titta på instruktionsfilmer för hur de fungerar.

Logga in på Mina sidor

Facebook

På Facebook kan du ställa frågor och få värdefulla tips och råd. Facebook-chatten är bemannad måndagar-fredagar mellan klockan 08.00-17.00.

Volvia på Facebook.

Kontakta oss när det passar dig

För att du alltid ska kunna nå oss när du önskar har vår kundservice generösa öppettider. Vi lägger stor vikt vid att lösa dina frågor i en enda kontakt. Självklart kan du även mejla oss om du önskar.

Kontakta oss.

Chatta

Du kan chatta med oss och snabbt få svar på din fråga. Chatten brukar vara öppen på vardagar mellan klockan 08.00-17.00. När chatten är öppen syns en chatt-bubbla. Klicka på den för att ställa din fråga.

Räkna och köp

Ditt pris framställs automatiskt . Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.