I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


Vi finns där när du behöver oss som mest

På Volvia vet vi hur det känns när det oväntade händer i vardagen. Oavsett om du råkat ut för ett stenskott, en krock eller andra smällar längs med vägen kan du vara trygg. Hos oss får du snabb och kunnig hjälp hela vägen.

Fyll i dina uppgifter och få rekommendation på bilförsäkring för dig.

Personlig hjälp

Om du råkar ut för en skada finns vi där för dig – dygnet runt.

Snabba besked

De flesta får svar på sina skadeärenden inom 24 timmar.

Extra trygghet

Marknadens längsta maskin- och elektronikskydd när det gäller mil.

Ditt pris framställs automatiskt . Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.

Man med mobil står vid en Volvo XC60.

Enkel skadeanmälan där du är

Vi erbjuder enkel och smidig skadehantering om du råkat ut för en smäll på vägen. Hos oss kan du anmäla din skada på det sätt som passar dig bäst. Vi finns i appen, på telefon, i Volvoverkstaden och på webben.
Volvo XC60 med illustration av skador

Vår erfarenhet gör skillnad

I över 60 år har vi varit Volvos enda märkesförsäkring och vi hanterar över 100 000 skador varje år. Känn dig trygg med att vi kan din bil och att du får den bästa möjliga servicen när du behöver den som mest.

Våra kunder gillar oss!

Två personer går mot bil Volvo V70.

Vilken försäkring passar dig?

Oavsett om du kör en ny eller gammal Volvo har vi skräddarsydda försäkringar för just dig och din bil. Du kan själv anpassa din bilförsäkring när som helst om ditt behov ändras.

Expert står framför silvrig XC60

Upptäck fördelarna med märkesförsäkring

Som Volviakund får du alltid originaldelar vid reparation, en av marknadens mest omfattande Maskin- och elektronik­försäkring, smidigare skadehantering och mycket mer.

Kvinna står utanför sin Volvia XC40 bilen och lutar sig mot en vägg.

Extra skydd med våra Trygghetspaket

Vår helförsäkring, tillsammans med våra Trygghetspaket, får högt betyg (4,4 av 5) i Konsumenternas.se oberoende jämförelse.