Hämtar information

Kundnöjdhet

Det kan vara skönt att veta att den bilförsäkring man valt verkligen lever upp till förväntningarna. Vi vill att du alltid ska känna dig nöjd med den service vi ger dig och att det ska vara enkelt att vara kund hos oss.

volvo-v90-recharge

En förnyad försäkring är ett gott betyg

De flesta av våra kunder väljer att förnya sin försäkring hos oss varje år. Det är vi glada och stolta över och ser som ett bra betyg på våra försäkringar, tjänster och den service vi ger.

Kundservice som fungerar

När vi frågar våra kunder vad de tycker om oss är det ofta vårt sätt att bemöta dem och vår förmåga att hantera skadeärenden snabbt och smidigt som uppskattas mest. Det gläder oss, men vårt mål är att fortsätta utveckla våra tjänster och överträffa förväntningarna som finns på en bilförsäkring.
Om du inte är nöjd med våra beslut eller hur vi hanterat ett ärende kan du kostnadsfritt få ditt ärende omprövat av kundombudet.

Vi tar hand om alla Volvobilar

Vi tycker att det ska finnas en försäkring för alla Volvobilar, oavsett ålder. Därför kan vi alltid erbjuda dig en försäkring framtagen i samarbete med Volvo. Om du inte redan har din bilförsäkring hos oss kan du räkna ut ditt pris här. Vi guidar dig i valet av omfattning på försäkringen.

Räkna och köp

Personnummer

Vi behöver ditt personnummer för att kunna ge dig rätt pris. Personnumret ger oss uppgift om din ålder, var du bor och hur länge du haft körkort.

Ett samarbete mellan Volvo och If Skadeförsäkring