I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


När det gäller bilförsäkring är vi din bästa vän

Barn står med spraymålad gul cykel vid en bil som har sprayfärg på sig.

Vi är med dig hela vägen.

Som expert på bilförsäkring älskar vi människor och bilar. Därför får du alltid snabb, kunnig och smidig hjälp om något händer. Och självklart är vi med hela vägen tills allt löst sig på bästa sätt.
Grå bil snett ovanifrån.

Vi är specialister på Volvo.
Det är bra för dig.

Vår märkesförsäkring ger dig många stora fördelar. Du får till exempel marknadens längsta maskinskydd när det gäller mil. Dessutom bokar vi alltid tid hos auktoriserade Volvoverkstäder som använder originaldelar när de reparerar din bil.
Kvinna i page och grå kläder kollar mobiltelefon.

Snabbare bedömning med appen.

Med Volvias app skickar du in en bild på skadan i stället för att åka till verkstaden. Du sparar tid, får en snabbare bedömning och dessutom förslag på tid för service. Kan det bli enklare?
Servicetekniker kontrollerar elmotorn på en Volvo XC40 Recharge

Smidig skadehantering

Vi gör det enkelt för dig när du har råkat ut för en skada. I de flesta fall behöver du bara kontakta oss en gång. Vi sköter resten.

Volvohandlare och kund står i bilhall och pratar

Samarbeten som gynnar dig

Via vår nära relation till Volvo och andra partners inom Volvofamiljen kan vi erbjuda dig tjänster som är anpassade efter dina behov.

Kvinna står lutad mot trävägg

Kundnöjdhet

Vårt mål är att du ska känna dig nöjd hela vägen. Oavsett hur och varför du kontaktar oss vill vi ge dig den bästa servicen.

Så tycker våra kunder

Vad kan vi erbjuda dig och din Volvo?

Ditt pris framställs automatiskt . Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.