Hämtar information

Samarbeten som ger dig fördelar

Vårt långa samarbete med Volvo gör oss inte bara kunniga på Volvobilar, utan även en bra inblick i vad som är viktigt för dig som kör Volvo. Därför erbjuder vi försäkringar och tjänster som gör din vardag både enklare och mer förmånlig.

Vit Volvo XC40

Förmåner hos din Volvohandlare

Det kan vara lätt att strunta i stenskott och småskador för att man inte orkar ta itu med dem. Men det är bra att åtgärda dem snabbt så du inte riskerar större sprickor eller rostbildning.

  • Har du fått ett stenskott i vindrutan betalar du endast 100 kr i självrisk vid lagning. Gör så här om du har fått stenskott.

Smartare bilekonomi med Volvokort och CarPay

  • Med Volvokort från Volvofinans Bank och appen CarPay blir det enklare att hålla ordning på bilkostnaderna.
  • Du kan betala försäkringen månadsvis utan extra kostnad.
  • Du kan dela upp självrisken vid försäkringsskador på fyra månader räntefritt.
  • Du kan dela upp betalningar i Volvoverkstad och butik på fyra månader räntefritt.
  • Du får bonus på alla köp.
  • I appen CarPay får du en bra översikt över din bilekonomi och kan välja att lösa in din bonus i verkstad, mot drivmedel och biltvätt

Läs mer om Volvokortet.

manniskor-i-bil

Med omtanke om dig

Säkerhet har varit en viktig del i vår verksamhet ända sedan vi grundades av Volvo för snart 60 år sedan. En bra bilförsäkring ska ge en känsla av trygghet och vi vill att alla ska vara säkra i trafiken. Därför satsar vi mycket på forskning kring trafiksäkerhet och andra initiativ inom säkerhet. Vi har även ett nära samarbete med Volvos Haverikommission sedan 40 år för att bidra till utvecklingen av allt bättre säkerhetssystem.

Rabatt på hem- och villaförsäkringen hos If

Om du har en bilförsäkring hos oss får du minst 15 % rabatt på hem- och villaförsäkringen hos If. Läs mer om denna förmån eller kontakta oss på telefon 031-345 68 40.

Säkrare bilkörning med Röd nyckel

Röd nyckel är ett tillval till din nya Volvo som kan vara bra att ha om det är en ung förare som ska köra din bil ibland. Med Röd nyckel får bland annat bilen en maxhastighet på 120 km/timme och ljudvolymen är begränsad. Om något trots det inträffar så bjuder vi på ungdomssjälvrisken på 1 000 kr.

Läs mer om Röd nyckel.

Behöver du större bil?

Hyr bil hos Hertz

Ibland kan man känna ett behov av en annan bil än den egna. Det kan till exempel vara att du ska köra handbollsbarn till cupen, handla extra mycket eller behöver en bil vid besök i en annan stad.

Hertz är ett av världens största hyrbilsföretag och har varit nära samarbetspartner med oss på Volvia i många år. I dagsläget erbjuder Hertz biluthyrning på cirka 215 kontor fördelade på 125 orter runt om i landet. Bilarna går att hyra från en timme till 364 dagar - dygnet runt, året om. Det finns cirka 10 000 fordon i vagnparken, som förutom personbilar även består av transportfordon såsom skåpbilar, minibussar och släpvagnar.

Läs mer på hertz.se

Räkna och köp

Personnummer

Vi behöver ditt personnummer för att kunna ge dig rätt pris. Personnumret ger oss uppgift om din ålder, var du bor och hur länge du haft körkort.

Ett samarbete mellan Volvo och If Skadeförsäkring