Hämtar information

Din bil hör hemma på vägen

De flesta vill bara att allt kring bilen ska fungera. Om man råkar ut för en skada vill man ha den lagad så fort och smidigt som möjligt och utan lång väntetid. Vi vill göra det enkelt för dig och därför kan du välja hur du anmäler skadan till oss. Du väljer vilket som passar dig bäst.

Hjälp direkt hos din Volvoverkstad

Din närmaste Volvoverkstad kan hjälpa dig med hela skadeärendet på plats. Du behöver inte kontakta oss själv utan de tar hand om hela hanteringen.

En smartare väg till verkstaden

I vår app kan du enkelt göra din skadeanmälan. Du kan dessutom ta bilder på din skada och skicka till Volvoverkstaden. Då slipper du åka dit för att göra skadebesiktning.

grå-volvo-V60

Så här enkelt fungerar fotobesiktning:

  • Välj ansluten verkstad
  • Fota skadan direkt i appen
  • Skicka in
  • Verkstaden kontaktar dig med förslag på tid för reparation

Vill du ha personlig kontakt?

Vår skadeservice har generösa öppettider och du får alltid en personlig kontakt när du ringer oss. Vi hjälper dig direkt och även med att boka tid för skadebesiktning hos din närmaste Volvoverkstad.

Originaldelsgaranti för din trygghet

Som försäkringsbolag, specialiserat på att försäkra Volvobilar, är det viktigt för oss att din bil får rätt reservdelar vid reparation. Därför har vi Originaldelsgaranti. Det innebär att vi alltid hänvisar till auktoriserade Volvoverkstäder som, precis som vi, aldrig gör avkall på Volvo originaldelar.

Förmåner hos din Volvohandlare

Det kan vara lätt att strunta i stenskott och småskador för att man inte orkar ta itu med dem. Men det är bra att åtgärda dem snabbt så du inte riskerar större sprickor eller rostbildning.

  • Har du fått ett stenskott i vindrutan betalar du endast 100 kr i självrisk vid lagning. Gör så här om du fått stenskott.

Räkna och köp

Personnummer

Vi behöver ditt personnummer för att kunna ge dig rätt pris. Personnumret ger oss uppgift om din ålder, var du bor och hur länge du haft körkort.

vit-volvo-i-naturen