I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


Teckna bilförsäkring för Volvo

Välj en bilförsäkring anpassad för Volvo, både för nya och äldre bilar. Genom att fylla i dina uppgifter kan vi se bilens ålder och giltiga garantier. På så sätt kan vi rekommendera den bästa försäkringen för din bil.

Ditt pris framställs automatiskt . Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.

År 1959

började vi försäkra Volvobilar i samarbete med Volvo.

100 %

originaldelsgaranti när du behöver reparera din bil.

95 %

av våra kunder förnyar sin försäkring år efter år (statistik baserad på Volvias kunddata).

Bilförsäkringens innehåll

Hel

Halv

Trafik

Välj rätt försäkring

Vår helförsäkring, tillsammans med våra Trygghetspaket, får högt betyg (4,4 av 5) i Konsumenternas.se oberoende jämförelse. 

Trafikförsäkring

Det är obligatoriskt att ha trafikförsäkring om du vill köra med din bil. Försäkringen täcker skador som du orsakar andra vid krock eller annan trafikolycka och täcker skador på personer och annans egendom.

 

Halvförsäkring

Halvförsäkring passar dig som har ny bil med gällande personvagns­garanti (vagnskadegaranti).

Helförsäkring

Helförsäkring passar dig som har en bil som är äldre än tre år och som inte har en gällande personvagns­garanti. Försäkringen gäller både för skador på din bil och för skador du orsakar någon annan.

Volvo XC60 parkerad vid havet

Tryggt och stabilt pris på
din bilförsäkring

Vi strävar efter att ge dig en bilförsäkring anpassad efter dina behov. Hos oss får du inga överraskningar eller välkomstrabatt som plötsligt ändras, utan ett tryggt pris som justeras efter marknaden och dina behov. Vi tror på transparens och trygghet för dig som kund.