I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


Du förtjänar en bra hemförsäkring

Du har valt en bra bilförsäkring till din Volvo, så varför inte välja en bra hemförsäkring för ditt hem?

Leende barnfamilj står på uppfart till hus.

En av fördelarna med vår bilförsäkring är att du får en smidig skadehantering eftersom du kan kontakta en Volvoverkstad direkt om du råkat ut för något. Vi garanterar dessutom att du alltid får din bil reparerad med originaldelar.

En annan fördel är att du får rabatt på Ifs hemförsäkringar. Detta tack vare att Volvia är en del av If Skadeförsäkring.

Du som är Volviakund får minst 15 % rabatt

Alla behöver en hemförsäkring oavsett om du bor i lägenhet eller hus. Hemförsäkringen är en trygghet som gäller för dig, dem du bor med och för de saker du äger, hyr eller lånar.

Med Hemförsäkring Extra får du en bra hemförsäkring som ge dig, ditt hem och dina saker ett gott skydd. Bland annat ingår detta:

  • Skydd mot ID-stöld – du får rådgivning för att förebygga identitetsstöld, assistans för att begränsa skada när en ID-stöld ägt rum och juridisk hjälp för att avvisa krav eller rätta till fel till följd av ID-stöld.
  • Reseskydd i 45 dagar – du och familjen kan resa på semester och känna er trygga med att få hjälp om någon av er blir sjuk, skadad eller om något blir stulet.
  • Allriskförsäkringen Otur – gäller för dina saker om de skadas eller förloras på grund av en plötslig och oförutsedd händelse. Högsta ersättningsbeloppet är 50 000 kronor.

Du får även rabatt på Ifs övriga försäkringar.
Ring 031-345 68 60 så berättar vi mer. Vi kan även hjälpa dig att byta försäkringsbolag om du vill det.

Försäkra ditt hem