I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


Enkelt att försäkra företagsbilarna

Vi hjälper er oavsett om det gäller ett fåtal bilar, olika bilmärken eller en större vagnpark. På Volvia erbjuder vi försäkring med reparation hos auktoriserade märkesverkstäder. Anmäl skadan i vår app eller på webben och vi återkopplar inom en timme. Ni kan känna er trygga med att företagets bilar snart rullar igen.

Skadeanmälan i appen

100 % Originaldelsgaranti

Alla bilar i vagnparken oavsett märke

Pris på försäkring för företagsbilen

Ert pris framställs automatiskt . Vi kan kontakta er för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.

Ring oss på 031-345 67 10 om företaget har fler än två bilar eller om bilarna ska användas i yrkesmässig trafik (taxi, uthyrningsverksamhet eller godstransport), eller om ni vill ni ha andra alternativ på självrisker.

Kvinna går förbi en mörk Volvo XC90.

Våra tilläggs­försäkringar

Komplettera försäkringen med användbara tilläggsförsäkringar. Om olyckan är framme och företagsbilen behöver lämnas in på verkstad under utlandsresan täcker Kör vidare-försäkringen hyrbilskostnaden.
Kvinnlig mekaniker reparerar Volvo XC90.

Anmäl skada

Vi hjälper er om ni har råkat ut för en skada. I de flesta fall behöver ni bara kontakta oss en gång – vi sköter resten.

Smidig skadeanmälan i vår app

En skada på bilen är lätt hänt. Med Volvia-appen ligger du steget före oavsett var du befinner dig. Gör en skadeanmälan direkt i appen. Är företagsbilen en Volvo kan du även skicka bilder direkt till en Volvoverkstad.
Google play buttonApple store button
Smartphone som visar Volvia-appen.