I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


Volvia-appen

Allt du behöver för enkel och snabb skadeservice samlat i din mobil. Råkar du ut för en skada på bilen har du stor nytta av vår app. Den är fylld med smarta funktioner och information som förenklar din skadeservice.

Två händer håller i smartphone som visa Volvia-appen

Skade­besiktning i mobilen

I vår app finns en smart funktion där du kan ta bilder på skadan med din mobil och skicka direkt till verkstaden för bedömning. Du slipper då ett första verkstadsbesök för att visa upp skadan.

Förutom att du sparar tid och pengar så får detta också en positiv påverkan på miljön. Om cirka 30 procent av alla besiktningar sker via app-funktionen skulle utsläppen minska med 78 ton koldioxid per år.
Tjänsten omfattar auktoriserade Volvoverkstäder som reparerar din bil med Volvo originaldelar.

Så funkar foto­besiktning:

  • Välj ansluten verkstad
  • Fota skadorna direkt i appen
  • Skicka in
  • Verkstaden kontaktar dig med förslag till tid för reparation

Ladda ner appen

I appen hittar du information om vad du ska göra i olika situationer, telefonnummer till oss, Polisen och till bilbärgare. Ladda ner den senaste versionen så kan du som är kund göra din skadeanmälan direkt​ via appen.
Google play buttonApple store button
Smartphone som visar Volvia-appen
Volvohandlare pratar med kund i bilhall

Försäkra din Volvo

Vi är det enda bolaget som enbart försäkrar Volvobilar. Det betyder att vi är experter på din bil och lägger all vår tid på att göra ditt Volvoägandet så bekvämt som möjligt. Bland annat är vi ensamma om att garantera reparation med Volvo Originaldelar genom våra auktoriserade Volvoverkstäder.

Kort och gott gör vi det enkelt för dig när du har råkat ut för en skada. I de flesta fall behöver du bara kontakta oss en gång. Vi sköter resten.

Smidig skadehantering

100 % originaldelsgaranti

Partner till Volvo sedan 1959

Räkna och köp

Ditt pris framställs automatiskt . Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.