I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


Ligg steget före. Ladda ner Volvia-appen.

En skada på bilen kommer oftast helt utan förvarning. Med den nya versionen av Volvia-appen är du förberedd och har allt du behöver om du råkar ut för en skada. Anmäl skadan, skicka bilder till verkstaden och se precis vad din försäkring täcker. Ligg steget före – ladda ner appen redan idag.

Hand håller i en smartphone med Volvia-appen.

Upplev fördelarna med Volvia-appen

I vår app finns en smart funktion där du kan ta bilder på skadan med din mobil och skicka direkt till verkstaden för bedömning. Du slipper då ett första verkstadsbesök för att visa upp skadan.

  • Fotobesiktning direkt i appen
  • Hitta närmaste Volvo-verkstad
  • Smidig skadeanmälan
  • Se hela din försäkring

Ladda ner appen idag

Med Volvia-appen ligger du steget före om olyckan skulle vara framme. Här hittar du all information du behöver så att du kan känna dig trygg på vägen. Oavsett var du befinner dig.
Google play buttonApple store button
Smartphone som visar Volvia-appen.
Volvohandlare pratar med kund i bilhall.

Försäkra din Volvo

Vi är det enda bolaget som enbart försäkrar Volvobilar. Det betyder att vi är experter på din bil och lägger all vår tid på att göra ditt Volvoägandet så bekvämt som möjligt. Bland annat är vi ensamma om att garantera reparation med Volvo Originaldelar genom våra auktoriserade Volvoverkstäder.

Kort och gott gör vi det enkelt för dig när du har råkat ut för en skada. I de flesta fall behöver du bara kontakta oss en gång. Vi sköter resten.

Smidig skadehantering

100 % originaldelsgaranti

Partner till Volvo sedan 1959

Räkna och köp

Ditt pris framställs automatiskt . Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.