I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


Frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna kring Barnsäkerhetens dag. Hittar du inte svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss direkt.

När ni gjort er anmälan så skickar vi en bekräftelse per e-post med alla de uppgifter som ni angivit. Om ni inte fått det så kolla så det inte hamnat i er inkorg för ”skräppost”. Annars får ni kontakta oss på Volvia så hjälper vi er.
 

Barnsäkerhetens dag är i år den 5 maj och de flesta förskolor som anmält sig kommer att genomföra aktiviteten denna dag. Men ni kan givetvis välja en annan dag om det passar er förskola bättre.

 

Att delta kostar ingenting. Marschen är en manifestation för barnens rätt att alltid sitta säkert i bilen.

 

Ni kan genomföra Barnsäkerhetens dag antingen själva eller tillsammans med andra närliggande förskolor. Var ni väljer att hålla er marsch är valfritt. Tidigare år har det varit populärt att gå på en fotbollsplan, i en park eller på förskolans egen gård.

 

Reflexvästar skickas ut efter hand med start runt den 15 april. Om ni fått ett bekräftelsemejl på er anmälan och inte har reflexvästar hos er innan den 1 maj, mejla marknadskontakt@volvia.se.

Om ni har andra frågor eller funderingar får ni gärna kontakta oss genom att skicka ett meddelande på marknadskontakt@volvia.se.