I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


Volvofinans – alltid förmånliga billån

Har du billån hos Volvofinans Bank får du rabatt på din bilförsäkring hos oss. Du får också en mängd andra förmåner. Allt tack vare det unika samarbetet mellan Volvo, Volvofinans Bank och oss på Volvia.

Volvofinans Bank är en av våra samarbetspartners och tar bl a hand om alla fakturor och transaktioner som görs via Volvokortet. Jämför inte bara räntan när du väljer billån. Med billån från Volvofinans Bank slipper du alltid avgifter, som till exempel aviavgift och uppläggningsavgift. Många andra aktörer lockar med låga räntor, men lägger sedan på avgifter som gör din månadskostnad högre än du trodde.

Förutom att Volvofinans Banks billån är avgiftsfria ingår flera andra förmåner, som till exempel rabatt på vår bilförsäkring under 3 år när du köper bil i Svensk Volvohandel.

Alltid en av Sveriges bästa sparräntor

Det är alltid klokt att ha en buffert i livet. Extra klokt är det att låta pengarna växa på ett sparkonto hos Volvofinans Bank. Hos Volvofinans Bank får du en hög sparränta från första dagen. Du har ingen bindningstid, samt ett obegränsat antal kostnadsfria uttag. Sparkontot omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Öppna ett eget sparkonto.

Volvofinans Banks bakgrund

Sedan 1959 har Volvofinans Bank jobbat för att göra livet enklare för Sveriges bilägare. Under årens lopp har de förverkligat bildrömmar med sina billån, lagat hål i plånböcker med Volvokortet och låtit sparpengar växa med sina sparkonton.