I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


Volvofinans – alltid förmånliga billån

Har du billån hos Volvofinans - en del av Ziklo Bank, får du rabatt på din bilförsäkring hos oss. Du får också en mängd andra förmåner. Allt tack vare det unika samarbetet mellan Volvo, Volvofinans och oss på Volvia.

Volvofinans är en av våra samarbetspartners och tar bl a hand om alla fakturor och transaktioner som görs via Volvokortet. Jämför inte bara räntan när du väljer billån. Med billån från Volvofinans slipper du alltid avgifter, som till exempel aviavgift och uppläggningsavgift. Många andra aktörer lockar med låga räntor, men lägger sedan på avgifter som gör din månadskostnad högre än du trodde.

Förutom att Volvofinans billån är avgiftsfria ingår flera andra förmåner, som till exempel rabatt på vår bilförsäkring under 3 år när du köper bil i Svensk Volvohandel.

Alltid en av Sveriges bästa sparräntor

Det är alltid klokt att ha en buffert i livet. Extra klokt är det att låta pengarna växa på ett sparkonto hos Volvofinans. Hos Volvofinans får du en hög sparränta från första dagen. Du har ingen bindningstid, samt ett obegränsat antal kostnadsfria uttag. Sparkontot omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Öppna ett eget sparkonto.

Volvofinans bakgrund

Sedan 1959 har Ziklo Bank jobbat för att göra livet enklare för Sveriges bilägare. Under årens lopp har de förverkligat bildrömmar med sina billån, lagat hål i plånböcker med Volvokortet och låtit sparpengar växa med sina sparkonton.