Hämtar information

Hjälp på vägen

Allt du behöver för enkel och snabb skadeservice samlat i din mobil. Råkar du ut för en skada på bilen har du stor nytta av vår app. Den är fylld med smarta funktioner och information som förenklar din skadeservice.

Tjänsten omfattar auktoriserade Volvoverkstäder och målet är att alla dessa verkstäder ska kunna erbjuda tjänsten inom ett år. Förutom att du sparar tid och pengar så får detta också en positiv påverkan på miljön. Om cirka 30 procent av alla besiktningar sker via den nya app-funktionen skulle utsläppen minska med 78 ton koldioxid per år.

Skadebesiktning i mobilen

I vår app finns en ny funktion där du kan ta bilder på skadan med din smartphone och skicka till vald verkstad för bedömning.

volvia-app-finalist

Funktionen Fotobesiktning i Volvia-appen är en av tre finalister i kategorin Årets Produkt eller Tjänst. Vinnaren utses på Motorgalan den 8 november.

Så funkar fotobesiktning:

  • Välj ansluten verkstad
  • Fota skadorna direkt i appen
  • Skicka in
  • Verkstaden kontaktar dig med förslag till tid för reparation

Ladda ner appen här:

GooglePlay   App Store

I appen hittar du information om vad du ska göra i olika situationer, telefonnummer till oss, Polisen och till bilbärgare. Ladda ner den senaste versionen så kan du som är kund göra din skadeanmälan direkt​ via appen.

Vi är måna om att barnen åker säkert i bilen. I appen hittar du en film om hur du monterar din bakåtvända bilbarnstol säkert i bilen.