Hämtar information

Smidig skadeservice i mobilen

Allt du behöver för enkel och snabb skadeservice samlat i din mobil. Råkar du ut för en skada på bilen har du stor nytta av vår app. Den är fylld med smarta funktioner och information som förenklar din skadeservice.

Skadebesiktning i mobilen

I vår app finns en smart funktion där du kan ta bilder på skadan med din mobil och skicka direkt till verkstaden för bedömning. Du slipper då ett första verkstadsbesök för att visa upp skadan.

Förutom att du sparar tid och pengar så får detta också en positiv påverkan på miljön. Om cirka 30 procent av alla besiktningar sker via app-funktionen skulle utsläppen minska med 78 ton koldioxid per år.
Tjänsten omfattar auktoriserade Volvoverkstäder som reparerar din bil med Volvo originaldelar.

volvia-appen

Så funkar fotobesiktning:

  • Välj ansluten verkstad
  • Fota skadorna direkt i appen
  • Skicka in
  • Verkstaden kontaktar dig med förslag till tid för reparation

Ladda ner appen här:

GooglePlay   App Store

I appen hittar du information om vad du ska göra i olika situationer, telefonnummer till oss, Polisen och till bilbärgare. Ladda ner den senaste versionen så kan du som är kund göra din skadeanmälan direkt​ via appen.

Vi är måna om att barnen åker säkert i bilen. I appen hittar du en film om hur du monterar din bakåtvända bilbarnstol säkert i bilen.

Försäkra din Volvo – räkna ut ditt pris

Vi är det enda bolaget som enbart försäkrar Volvobilar. Det betyder att vi är experter på din bil och lägger all vår tid på att göra ditt Volvoägandet så bekvämt som möjligt. Bland annat är vi ensamma om att garantera reparation med Volvo Originaldelar genom våra auktoriserade Volvoverkstäder.

Kort och gott gör vi det enkelt för dig när du har råkat ut för en skada. I de flesta fall behöver du bara kontakta oss en gång. Vi sköter resten.

Räkna och köp

Personnummer

Vi behöver ditt personnummer för att kunna ge dig rätt pris. Personnumret ger oss uppgift om din ålder, var du bor och hur länge du haft körkort.