Hämtar information

Betala per mil

Vill du ha möjlighet att påverka din bilförsäkrings­kostnad? Med Betala per mil betalar du för den sträcka du faktiskt kör med din Volvo. Du kan följa din månadskostnad på Mina sidor. Du kan när som helst byta till fasta mil under försäkringsåret.

manniskor-utanfor-bil

Så här fungerar Betala per mil

Din kostnad delas upp i två delar – en fast del som är samma varje månad och en rörlig del som påverkas av hur många mil du kör. Din rörliga kostnad baseras på mätarställningen som hämtas från bilens Volvo On Call (VOC).

Den fasta delen är för att din bil ska vara försäkrad även när den står parkerad. Det gäller till exempel stöld eller om din bil utsätts för skadegörelse.

Försäkringen gäller ett år, precis som en vanlig bilförsäkring. Du betalar via autogiro och kan enkelt följa körhistorik och kostnad via Mina sidor. Du kan när som helst byta till fasta mil under försäkringsåret.

Godkänn avläsning av mätarställning (VOC)

I samband med att du köper en försäkring med Betala per mil behöver du godkänna att vi får information om mätarställningen via Volvo On Call.

Betala per mil passar dig som:

  • Vill betala efter hur mycket du faktiskt kör.
  • Vill ha större möjlighet att påverka dina kostnader.
  • Har ett aktiverat Volvo On Call-abonnemang.

Om du har din Volvo försäkrad hos oss och är intresserad av Betala per mil så hjälper vi dig på telefon 031-345 67 90.

Räkna och köp

Personnummer

Vi behöver ditt personnummer för att kunna ge dig rätt pris. Personnumret ger oss uppgift om din ålder, var du bor och hur länge du haft körkort.