Hämtar information

Frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna kring Barnsäkerhetens dag. Hittar du inte svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss direkt.

Barnsakerhetens-dag-Logo

Vi har anmält oss, men hur vet vi att vår anmälan har blivit registrerad?

När ni gjort er anmälan så skickar vi en bekräftelse per e-post med alla de uppgifter som ni angivit. Om ni inte fått det så kolla så det inte hamnat i er inkorg för ”skräppost”. Annars får ni kontakta oss på Volvia så hjälper vi er.

Måste man gå baklängesmarschen den 3 maj?

Barnsäkerhetens dag är i år den 3 maj och de flesta förskolor som anmält sig kommer att genomföra aktiviteten denna dag. Men ni kan givetvis välja en annan dag om det passar er förskola bättre.

Kostar det något att delta i baklängesmarschen?

Att delta kostar ingenting. Marschen är en manifestation för barnens rätt att alltid sitta säkert i bilen.

Hur anordnar vi Barnsäkerhetens dag?

Ni kan genomföra Barnsäkerhetens dag antingen själva eller tillsammans med andra närliggande förskolor. Var ni väljer att hålla er marsch är valfritt. Tidigare år har det varit populärt att gå på en fotbollsplan, i en park eller på förskolans egen gård.

När får vi våra västar?

Västarna skickas ut med start den 12 april, med vanlig postgång bör de vara framme inom 1-3 vardagar. Om ni fått ett bekräftelsemail på er anmälan och inte har några västar hos er innan den 26 april, maila  marknadskontakt@volvia.se.


Om ni har andra frågor eller funderingar får ni gärna kontakta oss genom att skicka ett meddelande på marknadskontakt@volvia.se.

bsd-teckade-barnfigurer