Bilförsäkring för företag

Vi är specialister på försäkringar för tjänstebilar och andra företagsbilar. Vi erbjuder enkla och ekonomiskt smarta lösningar för blandade bilparker. Stora som små.

Smidig fotobesiktning i vår app

Nu behöver du som är Volviakund inte åka till verkstaden för att visa upp en skada på bilen och få den besiktigad. I vår app finns en ny funktion där du kan ta bilder på skadan och skicka till vald verkstad för bedömning.

Därför Volvia

Företagsbilen ska vara på vägen och inte på verkstaden. Därför vill vi att du ska få snabb och smidig service om det händer något med bilen som att du själv kan ta ett foto av skadan på bilen och skicka det direkt till verkstaden via vår app. Läs mer om appen här.

Laga stenskottet direktLaLaga

Vid stenskott

Så här års är det lätt hänt att man får stenskott på vindrutan. Laga stenskottet direkt så att sprickan inte blir större och dyrare att laga.

Gör så här vid stenskott
Försäkring vid djurkollision

Om det är vilt på vägen

Antalet olyckor med vilt fortsätter att öka. Krock med rådjur är vanligast, men älgkrock är farligast. Kör försiktigt och försäkra er om att slippa vagnskadesjälvrisken vid djurkollision.​

Läs om försäkringen
Pluspaketet med hyrbilsförsäkring, sänkt självrisk vid skadegörelse samt ersättning för skador inne i bilen.

Våra Pluspaket

Vardagen innehåller kanske många resor. Vad händer om bilen skadas och hamnar på verkstad? Våra Pluspaket för personbilar innehåller bland annat hyrbilsförsäkring.​

Läs om våra Pluspaket