Bilförsäkring för företag

Vi är specialister på försäkringar för tjänstebilar och andra företagsbilar. Vi erbjuder enkla och ekonomiskt smarta lösningar för blandade bilparker. Stora som små.

Smidig fotobesiktning i vår app

Nu behöver du som är Volviakund inte åka till verkstaden för att visa upp en skada på bilen och få den besiktigad. I vår app finns en ny funktion där du kan ta bilder på skadan och skicka till vald verkstad för bedömning.

Därför Volvia

Företagsbilen hör hemma på vägen. Därför vill vi att du får snabb och smidig service om något händer med bilen. Tack vare vårt nära samarbete med Volvoverkstäderna är bilen efter en skada snart är ute på vägen igen.

Har du råkat ut för en skada?

Vi gör det enkelt för er när ni har råkat ut för en skada. I de flesta fall behöver ni bara kontakta oss en gång. Vi sköter resten.

Så här går det till
Kör försiktigt på sportlovet

Vintertips

Vid halt vinterväglag är det viktigt att vara uppmärksam på hastigheten då det kan vara svårt att stanna. En tungt lastad bil kan också försvåra inbromsningen.

Läs fler vintertips
Pluspaketet med hyrbilsförsäkring, sänkt självrisk vid skadegörelse samt ersättning för skador inne i bilen.

Våra Pluspaket

Vardagen innehåller kanske många resor. Vad händer om bilen skadas och hamnar på verkstad? Våra Pluspaket för personbilar innehåller bland annat hyrbilsförsäkring.​

Läs om våra Pluspaket