I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


Försäkring för företagets alla bilar

Vi vet hur viktig företagsbilen är för att verksamheten ska fungera. Därför ska det vara enkelt att vara företagskund hos oss, oavsett om det gäller ett fåtal bilar eller en större vagnpark. Vi försäkrar företagets alla bilar, oavsett om er vagnpark innehåller olika bilmärken. Våra försäkringar är specifikt anpassade för företag och med snabb och smidig skadeservice kan vi möjliggöra ett friktionsfritt bilägande.

Dina kundfördelar

Tre parkerade Volvobilar med skyskrapor i bakgrunden.

Försäkra en till flera bilar

För att göra det lite enklare för er att hantera företagsbilarnas försäkringar väljer ni en försäkringslösning beroende på antalet bilar ni har.

Volvohandlare lämnar över bilnyckel till kund.

Smidig skadehantering för företagets alla bilar

Vi ser till att bilen snabbt kommer ut på vägen igen. Anmäl skadan i vår app eller på hemsidan och vi återkopplar inom en timme.

Hand håller i en smartphone med Volvia-appen.

Ligg steget före med appen

Med Volvia-appen slipper du det första verkstadsbesöket. Om en olycka inträffar kan du skicka in bilder på skadan direkt till verkstaden för en första bedömning. Enkelt och tidsbesparande.

Servicetekniker byter Volvo vindruta.

Originaldelsgaranti

Hos oss kan du känna dig trygg med att bilen alltid repareras med rätt delar hos en auktoriserad märkesverkstad. Därför lämnar vi 100 % originaldelsgaranti.

Kvinna med mörka ytterkläder vid bildörr till Volvo EX40.

Extra skydd med Pluspaket

Om företagsbilen blir skadad kan det ställa till det på jobbet. Med vår tilläggsförsäkring Pluspaket ser vi till att du har en hyrbil när bilen är på verkstaden för en försäkringsskada.

Tre parkerade Volvo XC40.

Kontakta oss för prisförslag

Din verksamhet är unik. Få ert pris på webben eller ring oss så hjälper vi dig att hitta en försäkringslösning som passar företaget på bästa sätt.