Hämtar information

100 % Originaldelsgaranti

Ni har valt ett bilmärke som företräder ert företag. Då ska ni även kunna känna er trygga med att bilen alltid repareras med rätt delar hos en auktoriserad märkesverkstad. Därför lämnar vi 100% originaldelsgaranti.

man-tiittar-pa-originaldelar

Rätt delar till din Volvo 

Vi är det enda försäkringsbolaget i branschen som ger originaldelsgaranti för Volvo. För att bilen ska rulla säkert är det viktigt att ta hand om den. Vi hänvisar alltid till auktoriserade Volvoverkstäder. Därför kan ni känna er trygga med att företagets bilar alltid repareras med Volvos säkra och pålitliga originaldelar.

Därför är det viktigt med Volvo originaldelar

Volvo originaldelar är utvecklade för att passa just din bil. De säkerställer kvalitet och gör bilen precis lika säker som när den en gång rullade ut från fabriken. Alla delar är tillverkade efter samma specifikationer som de delar bilen är byggd av. Detta garanterar rätt egenskaper, rätt kvalitet och rätt passform. Det säkerställer att era anställda alltid kör säkra bilar och att alla system fungerar som de ska efter en reparation. Det har även en positiv effekt på andrahandsvärdet.

Vill ni veta vad det skulle kosta att försäkra företagets bilar hos oss? Hör av er till oss så hjälper vi er gärna.

Be om offert