Hämtar information

100 % Originaldelsgaranti

Ni har valt ett bilmärke som företräder ert företag. Då ska ni även kunna känna er trygga med att bilen alltid repareras med rätt delar hos en auktoriserad märkesverkstad. Därför lämnar vi 100 % originaldelsgaranti.

man-tiittar-pa-originaldelar

Rätt delar till era Volvobilar

Vi är det enda försäkringsbolaget i branschen som ger originaldelsgaranti för Volvo. För att bilen ska rulla säkert är det viktigt att ta hand om den. Vi hänvisar alltid till auktoriserade Volvoverkstäder. Därför kan ni känna er trygga med att företagets bilar alltid repareras med Volvos säkra och pålitliga originaldelar.

Därför är det viktigt med Volvo originaldelar

Volvo originaldelar är utvecklade för att passa just era bilar. De säkerställer kvalitet och gör bilen precis lika säker som när den en gång rullade ut från fabriken. Alla delar är tillverkade efter samma specifikationer som de delar bilen är byggd av. Detta garanterar rätt egenskaper, rätt kvalitet och rätt passform.

Med vår originaldelsgaranti kan ni känna er trygga med att era anställda alltid kör säkra bilar och att alla system fungerar som de ska efter en reparation. Det har även en positiv effekt på andrahandsvärdet.

Kontakta oss för pris­förslag 

Er verksamhet är unik. Därför går vi tillsammans igenom era behov och skräddarsyr en lösning som passar företaget på bästa sätt. Hör av er till oss så hjälper vi er gärna.

Kontakta oss

Gäller det 1-2 bilar kan ni fylla i vårt formulär så återkommer vi till er när vi fått er förfrågan.