I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


För företag med 11 till 40 bilar

Vi gör det enkelt att administrera en medelstor vagnpark. Du får allt samlat på en faktura och vi ser till att alla företagsbilar alltid är helförsäkrade.

Man passerar svart Volvo S90 som står parkerad vid en stentrappa.

Det ska vara lätt att sköta verksamheten även när man har många fordon. Har företaget bilförsäkringarna hos oss behöver du aldrig meddela när företaget köper, säljer eller ställer av bilar.

  • Vi använder ett samlingsbevis i Trafikregistret och får automatiskt information om företaget ställer av, säljer eller köper nya bilar.
  • Du lägger upp ett samlingsavtal hos oss för samtliga fordon och får allt på en faktura – med alla bilar specificerade.
  • Gemensam förfallodag för alla fordon. Samtliga avtal kan ändras på samma gång, exempelvis på bokslutsdagen.
  • Du riskerar aldrig att missa när vagnskadegarantin för ett av era fordon löper ut. Den bevakar vi med automatik och meddelar dig så att alla företags- eller tjänstebilar alltid kan vara helförsäkrade.
  • Tilläggsförsäkringen Volvia Care ger er tillgång till specialistvård för både förare och passagerare efter en olycka. Volvia Care ger tillgång till kvalificerad, individanpassad specialistvård och rehabilitering på något av de privatsjukhus som ingår i Volvia Cares nätverk. Försäkringen gäller alla i bilen – upp till modellens maxantal – och garanterar exakt den hjälp som behövs för snabb rehabilitering, vare sig det handlar om operation eller sjukgymnastik. Läs mer om Volvia Care.

Allt på en faktura

Oavsett om det gäller ett stort eller mindre företag är det viktigt att fokusera på kärnverksamheten. Om företaget har fler än tio företags- eller tjänstebilar kan Ziklo Fleet Services göra biladministrationen smidig och enkel.

Med Ziklo Fleet Services som partner inkluderas allt på en faktura: leasing, drivmedel, försäkring, service, reparation, ersättningsbil, bilskatt och besiktning. Enkelt och ekonomiskt. De blir även er kontakt i alla bilfrågor, vilket ger snabba beslutsvägar och raka besked. Med biladministrationen hos Ziklo Fleet Services och försäkringarna hos Volvia tar vi hand om era bilar, så att du kan fokusera på annat.

För mer information, kontakta oss 031-345 67 10 eller Ziklo Fleet Services på telefon 08-634 93 60, eller läs mer på ziklo.com.

Kontakta oss för pris­förslag

Vill du veta vad det skulle kosta att försäkra företagets bilar hos oss?
Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Ring oss på 031-345 67 10