Hämtar information

Smidig skadehantering

Företagsbilen hör hemma på vägen och ett stenskott eller en parkeringsskada ska inte behöva bromsa er verksamhet. Tack vare vårt nära samarbete med auktoriserade Volvoverkstäder över hela landet och möjligheten att anmäla skador direkt appen ser vi till att bilen snabbt kommer ut på vägen igen.

Parkerad Volvo v90

Skadeanmälan direkt i appen

Om olyckan är framme kan föraren enkelt sköta skadeservicen i mobilen. Förutom viktiga telefonnummer och tips finns funktionen fotobesiktning. Den hjälper till spara värdefull tid eftersom föraren inte behöver vänta på en fysisk skadebesiktning hos verkstaden. Så fungerar fotobesiktningen:

  • Tryck först på skicka in skadefoto
  • Välj ansluten verkstad
  • Fota skadorna direkt i appen
  • Skicka in
  • Verkstaden kontaktar föraren med förslag till tid för reparation

Läs mer om appen och alla smarta funktioner.

Hjälp hos närmaste Volvoverkstad

Merparten av våra kunder väljer att anmäla sin skada via telefon, hemsidan och appen. Men det går också bra att vända sig direkt till en auktoriserad Volvoverkstad. Tack vare vårt nära samarbete kan de sköta hela skadeärendet på plats, utan att behöva ta kontakt med oss.

Dessutom, genom vår originaldelsgaranti kan ni känna er trygga med att företagets bil alltid repareras med Volvo originaldelar.

Personlig kontakt

Vill ni ha personlig kontakt med oss har vi generösa öppettider både på för kundservice och skadeservice. Tack vare vår långa erfarenhet, höga kompetens och snabba hantering kan vi ge er personlig service utan långa väntetider.

Kontakta oss för pris­förslag 

Er verksamhet är unik. Därför går vi tillsammans igenom era behov och skräddarsyr en lösning som passar företaget på bästa sätt. Hör av er till oss så hjälper vi er gärna.

Kontakta oss

Gäller det 1-2 bilar kan ni fylla i vårt formulär så återkommer vi till er när vi fått er förfrågan.