I samarbete med Volvo Cars sedan 1959

Smidig skadehantering

Företagsbilen hör hemma på vägen och ett stenskott eller en parkeringsskada ska inte behöva bromsa verksamheten. Tack vare vårt nära samarbete med auktoriserade Volvoverkstäder över hela landet och möjligheten att anmäla skador direkt i appen ser vi till att bilen snabbt kommer ut på vägen igen.

 

Volvohandlare lämnar över bilnyckel till kund

Skadeanmälan direkt i appen

Om olyckan är framme kan föraren enkelt sköta skadeservicen i mobilen. Förutom viktiga telefonnummer och tips finns funktionen fotobesiktning. Den hjälper till att spara värdefull tid eftersom föraren inte behöver vänta på en fysisk skadebesiktning hos verkstaden. Så fungerar fotobesiktningen:

  • Tryck först på skicka in skadefoto
  • Välj ansluten verkstad
  • Fota skadorna direkt i appen
  • Skicka in
  • Verkstaden kontaktar föraren med förslag på tid för reparation

Läs mer om appen och alla smarta funktioner.

Hjälp hos närmaste Volvoverkstad

Merparten av våra kunder väljer att anmäla sin skada via telefon, hemsidan och appen. Men det går också bra att vända sig direkt till en auktoriserad Volvoverkstad. Tack vare vårt nära samarbete kan de sköta hela skadeärendet på plats, utan att behöva ta kontakt med oss.

Dessutom, genom vår originaldelsgaranti kan du känna dig trygg med att företagets bil alltid repareras med Volvo originaldelar.

Personlig kontakt

Vill du ha personlig kontakt med oss har vi generösa öppettider både för kundservice och skadeservice. Med vår långa erfarenhet, höga kompetens och snabba hantering kan vi ge dig personlig service utan långa väntetider.

Kontakta oss för pris­förslag

Vi går igenom ditt företags behov och skräddarsyr en lösning som
passar företaget på bästa sätt.

Teckna bilförsäkring