Hämtar information

Företagsbilar hör hemma på vägen

Om det sker en skada på företagsbilen vill man självklart ha hjälp så snabbt och smidigt som möjligt. Tack vare vårt nära samarbete med auktoriserade Volvoverkstäder i hela landet ser vi till att bilen snart kommer ut på vägen igen. Det sparar tid för företaget och ger dig mer tid att fokusera på värdefull tid på arbetet. Du kan själv välja hur du vill anmäla skadan till oss.

volvo-pa-vag

Skadeanmälan i vår app

Volvo app är en smart väg både till information och till verkstaden. Om det sker en olycka och du får en skada på bilen får du hjälp med vad du ska göra. Du kan enkelt anmälan skadan och göra fotobesiktning direkt i mobilen. Du tar kort på skadan och skickar direkt till verkstaden.

Läs mer om hur du gör och vilka andra smarta funktioner som finns i appen.

Hjälp hos din Volvoverkstad

Merparten av våra kunder väljer att anmäla sin skada via telefon, hemsidan och appen. Men du kan också vända dig direkt till en auktoriserad Volvoverkstad. Tack vare vårt nära samarbete kan du få hjälp med hela ditt skadeärende på plats hos dem. Då behöver du inte ta kontakt med oss utan verkstaden sköter hela skadehanteringen.

Genom vår originaldelsgaranti kan du känna dig trygg med att företagets bil alltid repareras med Volvo originaldelar.

Personlig kontakt

Vill du ha personlig kontakt med oss har vi generösa öppettider både på för kundservice och skadeservice. Tack vare vår långa erfarenhet, höga kompetens och snabba hantering kan vi ge dig personlig service utan långa väntetider. Kontakta oss för personlig service.

Vill ni veta vad det skulle kosta att försäkra företagets bilar hos oss? Hör av er till oss så hjälper vi er gärna.

Be om offert