I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


Smidig skade­hantering för företagets alla bilar

Företagsbilen hör hemma på vägen och en skada ska inte behöva bromsa verksamheten. Tack vare vårt nära samarbete med auktoriserade verkstäder över hela landet och möjligheten att anmäla skador direkt i vår app kan ni känna er trygga med att företagets bilar rullar snart igen.

Parkering full med bilar sett ur fågelperspektiv.

Hjälp inom en timme

Det ska vara smidigt att vara företagskund hos oss. Är oturen framme och det sker en skada på bilen väljer föraren själv om hen vill anmäla en skada i vår app eller på vår hemsida, och vi återkopplar inom en timme.

Vill du hellre ha en personlig kontakt går det självklart bra att anmäla skadan via telefon. Där svarar vi snabbt utan långa väntetider.

Skadeanmälan direkt i appen

Om olyckan är framme kan föraren sköta skadeservicen i vår app i mobilen.

I appen – som är tillgänglig för alla bilar i vagnparken – är det enkelt att anmäla en skada på bilen och föraren har viktiga telefonnummer till Volvia, polisen och bärgare nära till hands.

För Volvobilar finns även möjligheten att fotobesiktiga skadorna. En tjänst som hjälper till att spara värdefull tid. Detta eftersom föraren inte behöver vänta på en fysisk skadebesiktning hos verkstaden, utan kan fota skadan och skicka in bilder direkt via mobilen.

Läs mer om appen och alla smarta funktioner.

Auktoriserade märkes­verkstäder

Försäkring hos Volvia innebär reparation hos auktoriserade märkesverkstäder, oavsett bilmärke. Vi hänvisar till respektive märkesverkstad och kan samtidigt garantera att reparationen sker med originaldelar.

Läs mer om vår originaldelsgaranti.

Volvohandlare lämnar över bilnyckel till kund.

Hjälp hos närmaste Volvoverkstad

Merparten av våra kunder väljer att anmäla sin skada via telefon, hemsidan och appen. Men det går också bra att vända sig direkt till en auktoriserad Volvoverkstad. Tack vare vårt nära samarbete kan de sköta hela skadeärendet på plats, utan att behöva ta kontakt med oss.

Kontakta oss för pris­förslag

Vi försäkrar företagets alla bilar oavsett om vagnparken innehåller olika bilmärken.

Teckna bilförsäkring