I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


För företag med 1 till 10 bilar

Vi erbjuder bilförsäkring utformad efter företagets behov. Allt från enklare lösningar till kompletta paket. Vi har stort fokus på tillgänglighet samt snabb och smidig skadehantering. Vi ger 100 % originaldelsgaranti och möjlighet att komplettera med värdefulla tilläggsförsäkringar.

Vit Volvo XC40 parkerad framför kontorsbyggnad.

En försäkring ska vara enkel och smidig. Hela vägen.

När du har företagsbilarna försäkrade hos oss utförs alla reparationer av auktoriserade märkesverkstäder och alltid med originaldelar. Försäkringslösningen för dig som har cirka 1-10 bilar innehåller: 

  • Garanterat reparation hos auktoriserade märkesverkstäder, med originaldelar.
  • Förmånlig maskin- och elektronikförsäkring som täcker eventuella framtida maskinella och elektroniska problem med bilen.
  • Stöldförsäkring med obegränsat belopp för extrautrustning.
  • Möjlighet till månadsvis betalning utan avgift via Volvokort eller med leasingfaktura.
  • Alltid personlig kontakt med hög tillgänglighet, utan onödiga knappval.
  • Du kan komplettera bilförsäkringen med våra tilläggsförsäkringar för extra trygghet om någon av bilarna skadas. Med Pluspaket får du bland annat hyrbilsförsäkring och kupéskydd för skador inne i bilen. Med Självriskeliminering djurkollision slipper du självrisken för vagnskadeförsäkring/personvagnsgarantin vid krock med en älg eller annat djur.

Bra att känna till är att vi försäkrar alla dina företagsbilar, även om du skulle ha några som är av ett annat märke än Volvo.

Kontakta oss för pris­förslag

Vi går igenom ditt företags behov och skräddarsyr en lösning som
passar företaget på bästa sätt.

Teckna bilförsäkring

 

Tre parkerade Volvobilar med skyskrapor i bakgrunden

Därför Volvia

Hos oss får du snabb och smidig skadeservice när det inträffar en skada på bilen så att du kan fokusera på företagets kärnverksamhet. Volvias företagsförsäkring är skräddarsydd för ett friktionsfritt bilägande.

Kvinna med mörka ytterkläder vid bildörr till Volvo EX40.

Tilläggsförsäkringar

Komplettera försäkringen med användbara tilläggsförsäkringar. Om olyckan är framme och företagsbilen behöver lämnas in på verkstad under utlandsresan täcker Kör vidare-försäkringen hyrbilskostnaden.

Hand håller i en smartphone med Volvia-appen.

Smidig fotobesiktning i vår app

Som Volviakund behöver du inte åka till verkstaden för att visa upp en skada på bilen och få den besiktigad. I vår app kan föraren ta bilder på skadan och skicka direkt till vald verkstad för bedömning.