I samarbete med Volvo Cars sedan 1959


För företag med fler än 40 bilar

Att tjänstebilar drabbas av skador är kanske inte så konstigt, men det påverkar företagets totala bilkostnad. Ju större bilpark desto svårare kan det vara att få en överblick. Vi hjälper dig att förstå helheten. Genom att förebygga skador och göra smarta försäkringsval ser vi till att företaget sparar både tid och pengar.

Fyra vita Volvobilar parkerade på taket av ett parkeringshus med skyskrapor i bakgrunden.

Så fungerar Volvia Fleet

Vi gör det enkelt att administrera en stor vagnpark. Med Volvia Fleet behöver du aldrig meddela oss när företaget köper, säljer eller ställer av bilar. Dessutom hjälper vi dig att gå igenom ert skadeutfall. På så sätt får du inblick i kostnader som företaget kan påverka.

Volvia Fleet i korthet:

  • Ett förmånligt enhetspris för hela vagnparken och bara en förfallodag att hålla reda på.
  • Allt samlat i ett försäkringsbrev och på samma faktura. Där finns bilarna tydligt specificerade så det är lätt att se vilka detaljer som gäller för varje enskilt fordon.
  • Samtliga avtal kan ändras på samma gång, exempelvis på bokslutsdagen.
  • Du riskerar aldrig att missa när vagnskadegarantin för ett av företagets fordon löper ut. Den bevakar vi och ändrar per automatik så att du kan känna dig trygg med att alla företags- eller tjänstebilar alltid är helförsäkrade.
  • Utökat skydd med valbara tilläggsförsäkringar så som Pluspaket, Volvia Care och Självriskeliminering djurkollision. Läs mer om våra tilläggsförsäkringar.

Allt på en faktura

Vi förstår att du har annat att göra än att lägga tid på pappersarbete kring alla företags- och tjänstebilar. Därför finns Ziklo Fleet Services.

Med Ziklo Fleet Services som partner inkluderas allt på en faktura: leasing, drivmedel, försäkring, service, reparation, ersättningsbil, bilskatt och besiktning. Enkelt och ekonomiskt. De blir även er kontakt i alla bilfrågor, vilket ger snabba beslutsvägar och raka besked.

Med biladministrationen hos Ziklo Fleet Services och försäkringarna hos Volvia tar vi hand om era bilar, så att du kan fokusera på annat. För mer information, kontakta oss 031-345 67 10 eller Ziklo Fleet Services på telefon 08-634 93 60, eller läs mer på ziklo.com.

Kontakta oss för pris­förslag

Varje verksamhet är unik. Därför går vi tillsammans igenom dina behov och skräddarsyr en lösning som passar företaget på bästa sätt.

Ring oss på 031-345 67 10 för att få veta mer om Volvia Fleet.