Hämtar information

En smartare väg till verkstaden

När olyckan är framme och du får en skada på bilen kan du snabbt och enkelt sköta skadeservicen i mobilen. Vår app innehåller smarta funktioner som sparar värdefull tid åt företaget.

kvinna-med-mobilen

Med Volvias app kan du göra skadeanmälan direkt i mobilen. Du har tillgång till viktig information som är bra att ha med sig på vägen om du får en skada på bilen. Dessutom kan du själv fota skadan på bilen och skicka till verkstaden. De gör en första bedömning och du slipper det första verkstadsbesöket för att visa upp bilen.

Sparar tid och minskar klimatpåverkan

Genom att använda Volvias app kan du spara värdefull tid för företaget genom att inte behöva vänta på en fysisk skadebesiktning hos verkstaden. Du behöver inte lägga tid på att åka till verkstaden för en första bedömning. Förutom att du sparar tid och pengar för företaget så bidrar detta också till en positiv påverkan på miljön med minskade utsläpp.

Fotobesiktning i mobilen

Fotobesiktning i appen är bara några klick bort. Efter att du anmält din skada gör du så här:

  • Tryck först på skicka in skadefoto
  • Välj en av de anslutna verkstäderna
  • Ta kort på skadan direkt i appen
  • Skicka in
  • Verkstaden kontaktar dig med förslag på tid för reparation

Andra funktioner i appen

Appen innehåller även annan värdefull information så som kontakt till Volvia, polisen, bärgare och auktoriserade Volvoverkstäder. Du hittar info om vad du ska göra vid en olyckshändelse, tips om du ska bila utomlands samt hur du gör om du får en skada på bilen utomlands.

Ladda ner appen här:
GooglePlay App Store