Hämtar information

För företag med 11 till 40 bilar

Vi gör det enkelt att administrera en medelstor vagnpark. Ni får en faktura som gäller alla bilar. Med vår försäkring kan vi ordna så att alla era företagsfordon alltid är helförsäkrade.

Det ska vara lätt att sköta verksamheten även när man har många fordon. Har ni bilförsäkringarna hos oss behöver ni heller aldrig meddela när ni köper, säljer eller ställer av bilar.

  • Vi använder ett samlingsbevis i Trafikregistret och får automatiskt information om ni ställer av, säljer eller köper nya bilar.
  • Ni lägger upp ett samlingsavtal hos oss för samtliga fordon och får allt på en faktura – med alla bilar specificerade.
  • Gemensam förfallodag för alla fordon. Samtliga avtal kan ändras på samma gång, exempelvis på bokslutsdagen.
  • Ni riskerar aldrig att missa när vagnskadegarantin för ett av era fordon löper ut. Den bevakar vi med automatik och meddelar er så att alla företags- eller tjänstebilar alltid kan vara helförsäkrade.
  • Tilläggsförsäkringen Volvia Care ger er tillgång till specialistvård för både förare och passagerare efter en olycka. Volvia Care ger tillgång till kvalificerad, individanpassad specialistvård och rehabilitering på något av de privatsjukhus som ingår i Volvia Cares nätverk. Försäkringen gäller alla i bilen – upp till modellens maxantal – och garanterar exakt den hjälp som behövs för snabb rehabilitering, vare sig det handlar om operation eller sjukgymnastik. Läs mer om Volvia Care.

Allt på en faktura

Oavsett om ni är ett stort eller mindre företag så vill ni fokusera på kärnverksamhet istället för pappersarbete kring alla företags- och tjänstebilar. Om ni har över tio bilar kan Svensk Vagnparksfinans göra er biladministration smidig och enkel. Med Svensk Vagnparksfinans som partner kan ni få allt på en faktura: leasing, drivmedel, försäkring, service, reparation, ersättningsbil, bilskatt och besiktning. Allt specificeras på en enda faktura – enkelt och ekonomiskt.

För mer information, kontakta oss 031-345 67 10  eller Svensk Vagnparksfinans på telefon 08-634 93 00, eller läs mer på www.svpf.se

Svensk Vagnparksfinans blir även er kontakt i alla bilfrågor, vilket ger snabba beslutsvägar och raka besked. Med biladministrationen hos Svensk Vagnpark och försäkringarna hos Volvia kan ni som företag lägga tid och pengar på annat än att ta hand om era bilar.

Köpa bilförsäkring

Vill ni veta vad det skulle kosta att försäkra företagets bilar hos oss?
Hör av er till oss så hjälper vi er gärna. 031-345 67 10