Hämtar information

För företag med fler än 40 bilar

Vi gör det enkelt att administrera en stor vagnpark. Med vår Storkundsförsäkring behöver ni aldrig meddela oss när ni köper, säljer eller ställer av bilar.

Det ska vara lätt att sköta verksamheten även när man har många fordon. Därför har vi en lösning för att förenkla er vardag.

  • Ni får ett förmånligt enhetspris för hela vagnparken.
  • Vi får automatiskt information från Transportstyrelsen om ni ställer av, säljer eller köper nya bilar. Ni behöver inte tänka på att meddela det till oss.
  • Ni lägger upp ett samlingsavtal för samtliga fordon och få allt på en faktura – med alla bilar specificerade. 
  • Storkundsförsäkring ger er en gemensam förfallodag för alla fordon.
  • Samtliga avtal kan ändras på samma gång, exempelvis på bokslutsdagen.
  • Hos oss har ni möjlighet att få en genomgång av ert skadeutfall. Det ger er inblick i vilka kostnader ni kan påverka.
  • Med Storkundförsäkring riskerar ni heller aldrig att missa när vagnskadegarantin för ett av era fordon löper ut. Den bevakar vi med automatik och meddelar er så att alla företags- eller tjänstebilar alltid kan vara helförsäkrade.
  • Ni kan även lägga till försäkringen Volvia Care som ger er tillgång till specialistvård för både förare och passagerare efter en olycka. Volvia Care ger tillgång till kvalificerad, individanpassad specialistvård och rehabilitering på något av de privatsjukhus som ingår i Volvia Cares nätverk.

Läs mer om Volvia Care.

Allt på en faktura

Oavsett om ni är ett stort eller mindre företag så vill ni fokusera på kärnverksamhet istället för pappersarbete kring alla företags- och tjänstebilar. Om ni har över tio bilar kan Svensk Vagnparksfinans göra er biladministration smidig och enkel.

Med Svensk Vagnparksfinans som partner kan ni få allt på en faktura: leasing, drivmedel, försäkring, service, reparation, ersättningsbil, bilskatt och besiktning. Allt specificeras på en enda faktura – enkelt och ekonomiskt.

För mer information, kontakta oss 031-345 67 10  eller Svensk Vagnparksfinans på telefon 08-634 93 00, eller läs mer på www.svpf.se.

Svensk Vagnparksfinans blir även er kontakt i alla bilfrågor, vilket ger snabba beslutsvägar och raka besked. Med biladministrationen hos Svensk Vagnpark och försäkringarna hos oss på Volvia kan ni som företag lägga tid och pengar på annat än att ta hand om era bilar.

Köpa bilförsäkring

Vill ni veta vad det skulle kosta att försäkra företagets bilar hos oss?
Hör av er till oss så hjälper vi er gärna. 031-345 67 10