Hämtar information

För företag med fler än 40 bilar

Att tjänstebilar drabbas av skador är kanske inte så konstigt, men det påverkar företagets totala bilkostnad. Ju större bilpark desto svårare kan det vara att få en överblick. Vi hjälper er att förstå helheten. Genom att förebygga skador och göra smarta försäkringsval ser vi till att ni sparar både tid och pengar.

volvia-fleet

Så fungerar Volvia Fleet

Vi gör det enkelt att administrera en stor vagnpark. Med Volvia Fleet behöver ni aldrig meddela oss när ni köper, säljer eller ställer av bilar. Dessutom hjälper vi er att gå igenom ert skadeutfall. På så sätt får ni inblick i kostnader som ni kan påverka.

Volvia Fleet i korthet:

  • Ett förmånligt enhetspris för hela vagnparken och bara en förfallodag att hålla reda på.
  • Allt samlat i ett försäkringsbrev och på samma faktura. Där finns bilarna tydligt specificerade så det är lätt att se vilka detaljer som gäller för varje enskilt fordon.
  • Samtliga avtal kan ändras på samma gång, exempelvis på bokslutsdagen.
  • Ni riskerar aldrig att missa när vagnskadegarantin för ett av era fordon löper ut. Den bevakar vi och ändrar per automatik så ni kan känna er trygga med att alla era företags- eller tjänstebilar alltid är helförsäkrade.
  • Utökat skydd med valbara tilläggsförsäkringar så som Pluspaket, Volvia Care och Självriskeliminering djurkollision. Läs mer om våra tilläggsförsäkringar.

Allt på en faktura

Vi vet att ni har annat att göra än att grotta ner er i pappersarbete kring alla företags- och tjänstebilar. Därför finns CarPay Fleet.

Med CarPay Fleet som partner kan ni få allt på en faktura: leasing, drivmedel, försäkring, service, reparation, ersättningsbil, bilskatt och besiktning. Enkelt och ekonomiskt. De blir även er kontakt i alla bilfrågor, vilket ger snabba beslutsvägar och raka besked.

Med biladministrationen hos CarPay Fleet och försäkringarna hos oss på Volvia kan ni som företag lägga tid och pengar på annat än att ta hand om era bilar. För mer information, kontakta oss 031-345 67 10 eller CarPay Fleet på telefon 08-634 93 60, eller läs mer på carpayfleet.se.

Kontakta oss för pris­förslag

Er verksamhet är unik. Därför går vi tillsammans igenom era behov och skräddarsyr en lösning som passar företaget på bästa sätt.

Ring oss på 031-345 67 10 för att få veta mer om Volvia Fleet.

Ett samarbete mellan Volvo och If Skadeförsäkring