Bilförsäkring för din Volvo

Var fjärde Volvoägare har sin bilförsäkring hos oss. Du får enkel och smidig skadehantering tack vare det speciella samarbetet vi har med Volvo. Nio av tio kunder är nöjda med vår service vid skada.

Hämtar information

Räkna och köp

Anmäla skada

Här anmäler du din skada. Vårt mål är att ge dig besked inom 24 timmar. Välj om du vill gå direkt till skadeanmälan eller om du vill läsa om hur du ska göra först. Glas- och maskinskada anmäler du direkt till närmaste Volvoverkstad.

Vad vill du göra?

Packa bilen rätt inför semestern i vinter

Packa bilen rätt i vinter

Oavsett om du ska bila till franska Alperna eller åka till de svenska fjällen blir bilresan smidigare och säkrare när bilen är packad på rätt sätt. Här får du tips om hur du ska göra.

Läs om hur du gör
Barn sitter säkrare i bilbarnstol

Låt ditt barn åka säkert

Oavsett bil, tycke och smak finns en gemensam sak för bilbarnstolar. En oskadad bilbarnstol som sitter monterad på rätt sätt i bilen ger ditt barn en säkrare åktur. Vi har tips om bilbarnstolar och hur du placerar dem i bilen.

Läs hur du ska göra
Forskningsrapport om säkerhet i Volvobilar

Trafiksäkerhetsforskning

Vi utför regelbundet egna undersökningar om trafiksäkerhet. Senaste rapporten är från september 2015 och den visar att kollisionsrisken minskar betydligt om bilen är utrustad med flera säkerhetssystem.  

Läs om trafiksäkerhetsforskning