Volvia logotyp, länk till startsidan.

Därför Volvia

Vi hjälper dig att hålla verksamheten rullande. Läs om fördelarna med vår lastbilsförsäkring och vad som skiljer oss från andra försäkringsbolag.

Man i rutig skjorta, arbetskläder och keps går på skogsväg med timmerbil i bakgrunden

Tack vare vårt nära samarbete med Volvohandeln och Volvofinans kan vi stolt säga att vi är proffs på att försäkra Volvo. Självklart innebär det ett stort ansvar gentemot dig som kund. För att du ska känna dig trygg med att försäkra åkeriet, dina lastbilar och släp hos oss lovar vi:

  • En försäkring anpassad för dig – tillsammans går vi igenom dina behov och skräddarsyr försäkringen utifrån dem.
  • Personlig service – du har möjlighet att få en dedikerad kontaktperson som hjälper dig med allt från försäkringsadministration till skadeservice.
  • Korta avbrott – vi jobbar aktivt för att ge verkstaden större mandat att ta beslut om reparationer för att du ska få ut din bil så fort som möjligt.

Detta skiljer oss från andra försäkrings­bolag

  • Alltid Volvo Originaldelar och märkesverkstad. Din lastbil förtjänar det bästa och vi är det enda försäkringsbolaget som garanterar reparation hos märkesverkstad med originaldelar.
  • Låneskuldsförsäkring ingår de två första åren. Om du finansierar fordonet hos Volvofinans ingår Låneskuldsförsäkring utan extra kostnad.
  • Bärgning vid driftstopp. Försäkringen gäller för bärgningskostnad som uppstår på grund av skada eller annat driftstopp på fordonet under eller i anslutning till en körning.
  • Avgiftsfri betalning via Volvo Lastbilskort. Du kan dela upp betalningar månadsvis utan extra kostnad. Dessutom, om du använder kortet för andra inköp, så som tankning, tvättning och service, samlas allt tillsammans med försäkringskostnaden på en och samma faktura.

Vill du veta mer om vår lastbilsförsäkring för åkerier? Ring oss på 031-345 64 00 eller skriv ett meddelande så kontaktar vi dig.