Därför Volvia

Vi hjälper dig att hålla verksamheten rullande. Läs om fördelarna med vår försäkring för lastbil och släp och vad som skiljer oss från andra försäkringsbolag.

Man i rutig skjorta, arbetskläder och keps går på skogsväg med timmerbil i bakgrunden

Tack vare vårt nära samarbete med Volvohandeln och Volvofinans kan vi stolt säga att vi är experter på att försäkra Volvo. Självklart innebär det ett stort ansvar gentemot dig som kund. För att du ska känna dig trygg med att försäkra åkeriet, dina lastbilar och släp hos oss garanterar vi:

  • En försäkring anpassad för dig – tillsammans går vi igenom dina behov och skräddarsyr försäkringen utifrån dem.
  • Snabb och smidig skadehantering – vårt nära samarbete med Volvoverkstäderna möjliggör att de kan sköta hela skadeärendet på plats, utan att du behöver ta kontakt med oss.
  • Korta avbrott – vi jobbar aktivt för att ge verkstaden större mandat att ta beslut om reparationer för att du ska få ut din bil så fort som möjligt.

Detta skiljer oss från andra försäkrings­bolag

  • Alltid Volvo Originaldelar och märkesverkstad. Din lastbil förtjänar det bästa. Och oavsett om du har en bensin-, diesel- eller ellastbil är vi det enda försäkringsbolaget som garanterar reparation hos certifierade märkesverkstäder med originaldelar.
  • Låneskuldsförsäkring ingår de två första åren. Om du finansierar fordonet hos Volvofinans Bank ingår Låneskuldsförsäkring utan extra kostnad.
  • Vi erbjuder dig en generös avbrottsersättning när fordonet inte kan användas på grund av stöld, brand, kollision eller dikeskörning. Du kan antingen få hyrbil eller dagsersättning i upp 60 dagar. 
  • Du kan dela upp betalningar månadsvis utan extra kostnad med Volvo Lastbilskort. Dessutom, om du använder kortet för andra inköp, så som tankning, tvättning och service, samlas allt tillsammans med försäkringskostnaden på en och samma faktura.

Vill du veta mer om vår lastbilsförsäkring? Ring oss på 031-345 64 00 eller skriv ett meddelande så kontaktar vi dig.