Bilförsäkring för din Volvo

Var fjärde Volvoägare har sin bilförsäkring hos oss. Du får enkel och smidig skadehantering tack vare det speciella samarbetet vi har med Volvo. Nio av tio kunder är nöjda med vår service vid skada.

Hämtar information

Räkna och köp

Personnummer

Vi behöver ditt personnummer för att kunna ge dig rätt pris. Personnumret ger oss uppgift om din ålder, var du bor och hur länge du haft körkort

Nice Price Försäkring

Nice Price Försäkring är en prisvärd bilförsäkring för dig med en Volvo som är 8 år eller äldre räknat utifrån årsmodellen. Du får en helförsäkring med 50 % lägre pris på vagnskadeförsäkringen. Läs mer om Nice Price Försäkring här.

Smidigt med fotobesiktning

Du som är Volviakund behöver inte åka till verkstaden för att visa upp en skada på bilen och få den besiktigad. I vår app finns en ny funktion där du kan ta bilder på skadan och skicka till vald verkstad för bedömning. Klicka och läs mer.

Sätt barnet rätt i bilen

Sätt barnet rätt

All forskning visar att upp till minst 4-5 års ålder är det absolut säkrast för barn att sitta i en bakåtvänd bilbarnstol. Här kan du läsa mer om hur barn sitter säkert i bilen.

Så sätter du barnet rätt

Resa med bil

Bilsemestern kan bli tråkig och onödigt dyr om din bil skadas och du står där utan hyrbil. Därför vill vi tipsa om att se över bilförsäkringen och beställa Grönt kort i god tid.

Läs våra tips inför bilresan
Volvo

Om garantier

När du köper en ny Volvo ingår olika slags garantier, bland annat personvagnsgaranti. Vill du veta när den garantin upphör för din Volvo? Här får du svar.

Kolla bilens garanti