Bilförsäkring för din Volvo

Var fjärde Volvoägare har sin bilförsäkring hos oss. Du får enkel och smidig skadehantering tack vare det speciella samarbetet vi har med Volvo. Nio av tio kunder är nöjda med vår service vid skada.

Hämtar information

Räkna och köp

Nice Price Försäkring

Nice Price Försäkring är en prisvärd bilförsäkring för dig med en Volvo som är 8 år eller äldre räknat utifrån årsmodellen. Du får en helförsäkring med 50 % lägre pris på vagnskadeförsäkringen. Läs mer om Nice Price Försäkring här.

Därför Volvia

På Volvia tycker vi att alla förtjänar en riktigt bra bilförsäkring, oavsett om din Volvo är ny, nästan ny eller bättre begagnad. Därför gör vi allt lite enklare för dig. Läs mer om dina fördelar här.

Vinterdäck

Mellan 1 december-31 mars är det lagkrav att du har vinterdäck på bilen om det är vinterväglag. Men redan vid fem plusgrader förlorar sommardäcken de egenskaper som krävs för att slippa halkolyckor.

Läs mer om vinterdäck
Barn i bil

Barn i bil

Barn ska alltid sitta säkert i bilen, även under den korta sträckan till och från förskolan eller skolan. Barn som sitter utan bälte eller felvända riskerar att skadas trots att du kör sakta.

Läs mer om barn i bilen

Köpa begagnad Volvo

Här har vi samlat värdefull information och tips till dig som ska köpa en begagnad Volvo. Du får hjälp med hur du hittar rätt bil och vad du ska tänka på inför, vid och efter köpet.

Fler tips