Bilförsäkring för din Volvo

Var fjärde Volvoägare har sin bilförsäkring hos oss. Du får enkel och smidig skadehantering tack vare det speciella samarbetet vi har med Volvo. Nio av tio kunder är nöjda med vår service vid skada.

Hämtar information

Räkna och köp

Nice Price Försäkring

Nice Price Försäkring är en prisvärd bilförsäkring för dig med en Volvo som är 8 år eller äldre räknat utifrån årsmodellen. Du får en helförsäkring med 50 % lägre pris på vagnskadeförsäkringen. Läs mer om Nice Price Försäkring här.

Din vindruta är viktig

Den säkerställer inte bara sikten framåt – den är också helt avgörande för karossens hållfasthet. Om du behöver laga eller byta vindruta är det därför viktigt att du kontaktar en auktoriserad Volvoverkstad. Läs om hur du ska göra här.

Resa med bil

Bilsemestern kan bli tråkig och onödigt dyr om din bil skadas och du står där utan hyrbil. Därför vill vi tipsa om att se över bilförsäkringen och beställa Grönt kort i god tid.

Läs om att resa med bil

Om garantier

Vi får många frågor om fordonsgarantier och maskinskadeförsäkringen. Vi vill därför göra ett förtydligande så att du kan känna dig trygg med vad som gäller.

Läs mer här

Därför väljer du Volvia

På Volvia tycker vi att alla förtjänar en riktigt bra bilförsäkring, oavsett om din Volvo är ny, nästan ny eller bättre begagnad. Därför gör vi allt lite enklare för dig. 

Läs om fördelarna här