Bilförsäkring för din Volvo

Var fjärde Volvoägare har sin bilförsäkring hos oss. Du får enkel och smidig skadehantering tack vare det speciella samarbetet vi har med Volvo. Nio av tio kunder är nöjda med vår service vid skada.

Hämtar information

Räkna och köp

Nice Price Försäkring

Nice Price Försäkring är en prisvärd bilförsäkring för dig med en Volvo som är 8 år eller äldre räknat utifrån årsmodellen. Du får en helförsäkring med 50 % lägre pris på vagnskadeförsäkringen. Läs mer om Nice Price Försäkring här.

Därför Volvia

På Volvia tycker vi att alla förtjänar en riktigt bra bilförsäkring, oavsett om din Volvo är ny, nästan ny eller bättre begagnad. Därför gör vi allt lite enklare för dig. Läs mer om dina fördelar här.

Packa bilen rätt

Inför kommande bilresor vill vi tipsa om hur du packar bilen på ett säkert sätt. ​Med relativt enkla medel kan svåra skador förhindras och du kan njuta av bilresan istället.

Läs våra tips här

Nya Mina sidor

Mina sidor ersätter Hemmakontoret. Vi har gjort flera förändringar för att förbättra användarupplevelsen för dig som kund. Du loggar in precis som tidigare.

Till nya Mina sidor

Köpa begagnad Volvo

Här har vi samlat värdefull information och tips till dig som ska köpa en begagnad Volvo. Du får hjälp med hur du hittar rätt bil och vad du ska tänka på inför, vid och efter köpet.

Fler tips