Volvias säkerhetsarbete

Vi är sprungna ur Volvo och har samma noggranna syn på vad som är en säker bil. Därför jobbar vi för att förebygga olyckor och för säkerhet på flera plan. Helt enkelt för att göra en bra bil bättre.

Barn i bil

Barn ska alltid sitta säkert i bilen, även under den korta sträckan till och från förskolan eller skolan. Barn som sitter utan bälte eller felvända riskerar att skadas trots att du kör sakta.

Läs om hur barn sitter säkert i bilen
Skydda din bil och dig själv från skador.

Förebygg skada

Var rädd om dig själv och din bil. Ibland händer det olyckor. Några skador kan man inte rå för, men det finns saker du kan göra för att undvika att din bil skadas. Eller att du själv råkar illa ut i trafiken.

Läs om hur du förebygger skador
Volvo och Volvia i samarbete för säkrare bilar

Haverikommissionen

​Vi på Volvia samarbetar med Volvos Haverikommission sedan över 35 år tillbaka. Vi bidrar med skadestatistik som används när Volvo Cars utvecklar säkerhetssystem och säkrare bilar.

Läs mer om arbetet
Du är garanterad originaldelar vid reparation

Originaldelar

​Vi på Volvia är ensamma i försäkringsbranschen att garantera reparation med Volvo Original™. Det gör vi för att du fortsatt ska ha en säker bil med ett bra andrahandsvärde.

Läs mer om Volvo Original
Volvo

Garantier från Volvo Cars

När du köper en ny Volvo ingår olika slags garantier, bland annat personvagnsgaranti. Vill du veta när den garantin upphör för din Volvo? Här får du svar.

Läs om Volvos garantier