Övriga partners

Förutom Volvo Cars, Volvofinans och Volvokort har vi andra partners som vi arbetar tillsammans med för din skull.

Hertz

Hertz är ett av världens största hyrbilsföretag och har varit nära samarbetspartner med oss på Volvia i många år. I dagsläget erbjuder Hertz biluthyrning på cirka 215 kontor fördelade på 125 orter runt om i landet. Bilarna går att hyra från en timme till 364 dagar - dygnet runt, året om. Det finns cirka 10 000 fordon i vagnparken, som förutom personbilar även består av transportfordon såsom skåpbilar, minibussar och släpvagnar.

Hertz är Sveriges ledande hyrbilsföretag vilket medför ett stort ansvar. Sedan länge har företaget arbetat för att bidra till en hållbar samhällsutveckling. Insatserna har historiskt framför allt gjorts inom miljöområdet, men arbetet har hela tiden utvecklats. Idag följer Hertz dels ISO 14001, för styrning av miljöarbetet, och dels standarden för socialt ansvarstagande, ISO 26000. För mer information, se www.hertz.se

Sunfleet – bilpool ger dig bil vid behov

Enkelt, miljövänligt och tillgängligt. Genom medlemskap i Sunfleet får företaget tillgång till alla Sunfleets öppna bilpooler i Sverige och väljer den bil som för tillfället passar era behov bäst.

Företaget får med andra ord ett skräddarsytt upplägg för varje behov. Principen med att "dela bil" förutsätter att man är en grupp användare. Naturliga grupper med behov av tillgång till bil finns ofta i företagen.

En grupp behöver inte bara finnas inom den egna organisationen - den kan exempelvis lika gärna skapas bland några mindre företag som ligger i samma geografiska område. Sunfleet hjälper till att konstruera det avtalsupplägg som blir mest flexibelt för användarna och mest ekonomiskt för den som betalar. 

Enklare kan det inte bli. Läs mer eller anmäl er direkt på Sunfleets hemsida.